« Terug

Verrassend ChristenUnie! Onze kandidaten stellen zich voor, vandaag Evert van Amerongen!

MainBannerwoensdag 14 februari 2018 11:11

Ik ben Evert van Amerongen, 68 jaar oud en mijn vrouw en ik wonen sinds juli 1974 aan het Sagittapad, met heel veel woongenot. We zijn al een echte apenluider geworden. Kerkelijk zijn wij sinds onze komst naar IJsselstein actief betrokken bij Hervormde Gemeente Kronenburgplantsoen: momenteel ben ik ouderling, belast met ouderenpastoraat. Zowel mijn vrouw als ik zijn betrokken en actief in diverse maatschappelijke en christelijke instellingen en sportverenigingen en hebben een groot netwerk in IJsselstein.

Al sinds 1989 ben ik actief betrokken bij de politiek, eerst bij de toenmalige RPF, later bij de ChristenUnie. Ik ben een paar keer bestuurslid geweest en ook steunfractielid en commissielid van de gemeenteraad. Met volle overtuiging ben betrokken bij de ChristenUnie en heb ik mij beschikbaar gesteld voor de kandidatenlijst. Ik wil met mijn grote sociale netwerk een bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van de inwoners van onze mooie stad.

Mijn wens voor onze stad en zijn inwoners is, dat na het fiasco van de samenwerking met Montfoort we er gezamenlijk de schouders onderzetten en met een beter onderling klimaat ten dienste staan van onze samenleving. Ons raadslid Els Kooij is eigenlijk als enige onpartijdig geweest en heeft met kennis van zaken een zeer goede inhoudelijke inbreng gegeven. Daarom is een stem op de ChristenUnie en dus op Els Kooij, een stem met kwaliteit. Van harte aanbevolen, u zult niet bedrogen uitkomen.

« Terug