« Terug

Hoe ziet uw ideale wijk er uit? - Themaavond 'Groen in de openbare ruimte'

vrijdag 29 april 2011 18:10

De komende jaren zal er stevig worden bezuinigd op het openbare groen in onze stad. Dit hoeft niet te betekenen dat IJsselstein als een woestijn zal worden, maar hoe ziet dat er dan wel uit?

Praat en denk mee op 19 mei!

In de tweede helft van dit jaar stelt de gemeenteraad het zogehete 'beeldskwaliteitsplan' vast. Hierin staat eigenlijk beschreven hoe de stad er uit ziet. Maar het is bijzonder lastig om op basis van een papieren plan te bepalen hoe dit er nu in het echt uit komt te zien.

Als voorbereiding op deze discussie organiseren GroenLinks en de ChristenUnie op 19 mei om 20.00 in het gemeentehuis een themaavond 'Groen in de openbare ruimte'. De avond wordt geopend door de strategisch adviseur openbare ruimte van de gemeente Apeldoorn. Daarna zijn er vier parallele workshops over luchtkwaliteit en gezondheid, biodiversiteit, groenbeleid in de praktijk en burgerpartcipatie in de openbare ruimte.

Benieuwd wat deze onderwerpen te maken hebben met hoe ook u uw woonomgeving beleefd? Geef u dan op door onderstaand formulier op te sturen naar griffie@ijsselstein.nl!

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Opgaveformulier themaavond Groen in de Openbare Ruimte23,0 kBapplication/msworddownload

« Terug