« Terug

Verslag "Terug naar de schoolbanken met de ChristenUnie"

ChristenUnie Schiltevrijdag 23 maart 2012 09:27

Op dinsdag 20 maart waren we met de IJsselsteinse ChristenUnie-fractie, het bestuur en geïntereseerde leden op bezoek bij Schilte. Dit IJsselsteinse bedrijf maakt al sinds 1858 allerlei houten producten, variërend van sjoelbakken tot schoolmeubilair en klimtoestellen.

De avond begon met het lezen van psalm 1. Daarna gaf de directeur, de heer Pompe, een korte presentatie. Hij vertelde over de geschiedenis van Schilte, waar het bedrijf voor staat en wat voor producten er gemaakt worden.

Vervolgens kregen we in twee groepen een rondleiding door de fabriekshal, de spuithallen, de magazijns en de montageplekken. Met name in de fabriekshal was een hoop te vertellen over hoe de verschillende machines werken en wat ze kunnen.

Na de rondleiding hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat over de relatie tussen het IJsselsteins bestuur en de politiek en Schilte. De avond werd besloten met gebed.

Al met al een zeer leerzame en interessante avond. Bestuur en fractie danken Schilte voor de hartelijke ontvangst en uitgebreide rondleiding en wensen hen ook op zakelijk vlak alle goeds toe.

« Terug