« Terug

Introductiecursus ChristenUnie

vrijdag 25 januari 2008 10:03

De ChristenUnie Nieuwegein-IJsselstein organiseert op 19, 26 februari en 4 maart 2008 de cursus "Welkom bij de ChristenUnie". De ChristenUnie is een partij met een duidelijke grondslag en een rijke historie. In deze cursus maken de deelnemers in drie avonden kennis met de basisprincipes van deze politieke partij. Daarnaast komen de geschiedenis en de politieke standpunten van de ChristenUnie aan de orde. Andere onderwerpen die op het programma staan zijn: Bijbel en politiek, hoe gaat dat samen? / Hoe denkt de ChristenUnie over de overheid? / Onderscheid met CDA en SGP.

Zowel leden als andere belangstellenden zijn welkom. Aan deze cursus werken mensen mee die ervaring hebben in de politiek en veel praktische voorbeelden kunnen geven. De cursus is interactief, zodat de deelnemers zelf mee kunnen discussiëren.

De avonden vinden plaats in kerkelijk centrum De Bron, Buizerdlaan 1 te Nieuwegein en duren van 19.45 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 30 per persoon, inclusief studiemateriaal. Leden van de ChristenUnie Nieuwegein-IJsselstein betalen € 20 (korting wordt achteraf verrekend).

Meer informatie en aanmelding via de website kaderschool.christenunie.nl/introductiecursus of telefonisch bij Daniel Voortman, 030-6066342.

« Terug